Beech
Image default
Sport

Schoolvakantie een voetbalstage

 

Wij organiseren elke schoolvakantie een voetbalstage voor jongens en meisjes tussen de 5 en 13 jaar. Je hoeft je niet bij een voetbalteam aan te sluiten om je in te schrijven, iedereen die gebeten is door een voetbal kan meedoen. Wij verzorgen een trainingsweek voor jonge en enthousiaste coaches waarbij naast voetbalvaardigheid ook voetbalentertainment erg belangrijk is.

 Voetbalstage zorgt voor plezier en vooruitgang. Tijdens de stage wordt uw kind opgevangen door een ervaren trainer

 

Voetbalstage Antwerpen

voetbalstage

 

Antwerpen, de op een na grootste en belangrijkste stad van België, is een belangrijke zeehaven, de geboorteplaats van Rubens en Van Dyck, een plaats met diepgewortelde vrijhandels-tradities. De allereerste handelsbeurzen verschenen hier, wat de stad een krachtige impuls gaf aan ontwikkeling en welvaart.
Antwerpen zal de toerist verrassen met de prachtige Vlaamse renaissance en barok, vastgelegd in de gevels van de huizen van de handelsgilden van de stad, rijke collecties schilderijen verzameld in galerijen, evenals een overvloed aan moderne trends in mode en kunst.
Wat er vandaag in Antwerpen gebeurt, is niet minder belangrijk en interessant dan het historisch erfgoed van de afgelopen eeuwen. Daarom ziet de stad er niet middeleeuws uit zoals Brugge, de straten combineren op harmonieuze wijze het verleden en het heden.

https://www.dergatsjev.be/2021/01/voetbalstage-in-provincie-antwerpen.html