Beech
Image default
Electronica en Computers

Voorkom schade aan uw server

De serverkast is de beschermende kast waarin u uw server op een veilige manier kunt bewaren. De server vormt een belangrijke plaats voor ieder kantoor en elke organisatie, omdat hier alle cruciale digitale informatie van uw pc langs gaat. Werkgegevens, netwerkverbindingen, belangrijke informatie komen hier samen en moeten dus geordend worden opgeborgen. Schade aan de serverkast kan het verlies van belangrijkste gegevens betekenen. U merkt dat uw serverkast oud wordt en aan vervanging toe is? Dan is een nieuwe Serverkast kopen een goed plan. De kwaliteit van serverkasten is in de afgelopen jaren met sprongen vooruit gegaan, doe daar uw voordeel mee.

De beste serverkast herkent u zo

’Even een serverkast kopen’ is er niet bij, ze zijn er namelijk in uiteenlopende soorten en maten. Denk hierbij aan zaken als de afmeting van de kast. Het is goed om u vooraf af te vragen waar u de serverkast wilt plaatsen. Serverkasten van 19 inch worden nog altijd het meest verkocht. Maar ook mini patchkasten of zelfs wand patchkasten zijn soms praktisch, wanneer u er minder ruimte voor heeft. Een andere belangrijke factor is de stevigheid en stabiliteit van de kast. Wilt u een glazen, een metalen of een geperforeerde deur? En welk design heeft uw voorkeur. Nadat u de grotere knopen hebt doorgehakt zijn daar nog de accessoires. Want hoe wilt u de kast van binnen inrichten? Heeft u wellicht legborden nodig om onderdelen op de plaatsen, kunt u wel extra stekkerdozen gebruiken of heeft u liefst meer onderdelen voor kabelmanagement in de kast? Het kan allemaal. Een goede tip is om ook te vragen naar de juiste ventilatie en koeling om uw server te beschermen tegen oververhitting.

Specialistische hulp binnen handbereik

Zoveel keuze, zoveel vragen. Wanneer u er zelf online niet uitkomt, is het een goed idee om een expert in te schakelen met wie u even kunt overleggen. Deze kent het aanbod serverkasten als geen ander en weet dus precies welk exemplaar het best past bij uw wensen en gebruik.

https://www.patchkast.be/