Beech
Vakantie

Een geslaagde karpervisvakantie begint bij De Groote Vliet

Een karpervisvakantie bij Recreatiepark De Groote Vliet is de droom van elke visser. In de waterrijke omgeving van het park heeft u zo een karper aan de haak geslagen. Het recreatiepark beschikt zelfs over een eigen visvijver waar het krioelt van de karpers. En wilt u uw trouwe viervoeter meenemen op uw vakantie? Bij De Groote Vliet kunt u een vakantiehuis huren waar honden zijn toegestaan. Dan kunt u samen met uw hond genieten van het ruim opgezette park, de natuur en uw rust.

Geniet van de prachtige visvijver in het hart van het park

De vijver van het park is een fantastische visplek. Deze visvijver ligt in het hart van het park en is voorzien van meerdere steigers. U kunt hier zeker een mooie visplek vinden om van uw karpervisvakantie genieten. Het is zelfs mogelijk om een bungalow te huren die direct aan het water grenst. Zo kunt u ook genieten van het uitzicht over het water als u niet aan het vissen bent.

Prachtige visplekken in overvloed

Als u bent uitgevist in de visvijver van het recreatiepark, zijn er ook nog kilometers polderwater in de omgeving waar u uw hengel kunt uitwerpen. Bovendien ligt het park op een steenworp afstand van het IJsselmeer. Aan mooie visplekken in de omgeving is er zeker geen gebrek. En met de mogelijkheid om een vakantiehuis te huren waar uw hond ook is toegestaan, kunt u samen met uw hond van die mooie plaatsen genieten.

Een karpervisvakantie met het hele gezin, inclusief hond

Een karpervisvakantie in een prachtige omgeving met de mogelijkheid om je trouwe viervoeter mee te nemen, beter kan het niet. Op het hondvriendelijke recreatiepark is het eenvoudig om een vakantiehuis te huren waar uw hond is toegestaan. Dan kunt u met het complete gezin genieten van uw vakantie in de prachtige waterrijke omgeving van recreatiepark De Groote Vliet.

Gerelateerde artikelen

Ontdek Afrika met Captain Africa

Wat zijn single reizen?

5 choses que vous devez faire lorsque vous voyagez sur Ibiza