Beech
Beauty en verzorging

De kostuumwinkel voor heren in Eeklo, vlakbij Gent

Ben je op zoek naar een kostuumwinkel voor heren in de omgeving van Gent? Dan zit je goed bij De Baerdemaeker. Hier vind je de gepaste kleding voor iedere gelegenheid. De kostuumwinkel staat al jarenlang klaar om mannen van de mooiste kleding te voorzien. Zowel voor de aankoop als verhuur van een kostuum kan je op De Baerdemaeker Herenkleding rekenen. Ze beschikken over kledij in de maten van 10 tot en met 68, dus de kans dat je hier iets vindt dat jou past is zeer groot.

Jij staat centraal

Het draait om jou, en dat merk je aan de slogan van deze kostuumwinkel in de buurt van Gent. ‘Welke stijl ben JIJ’ maakt duidelijk dat alles volledig om jou draait. Jij kiest en jij beslist welk kostuum het beste bij jou past. De winkel kan jou in een bepaalde richting leiden en je informeren over de laatste modetrends, maar uiteindelijk ben jij degene die het kostuum moet dragen. Het belangrijkste vinden ze dus dat jij je goed voelt in je uitgekozen pak. Ook accessoires kan je bovendien kiezen, zodat het volledige plaatje klopt. Met enkele kleine extraatjes maken ze jou bezoek aan deze kostuumwinkel naast Gent nog net iets aangenamer. Je kan altijd bellen voor een afspraak, zelfs ’s ochtends vroeg of na een werkdag. Ze maken maar al te graag tijd voor jou. In de winkel kozen ze bovendien bewust voor een open atelier. Zo zie je hen aan het werk en staan ze altijd klaar voor een fijne babbel.

Vraag vrijblijvende raad

In deze kostuumwinkel in Eeklo, vlakbij Gent, kan je naast een kostuum kopen of huren ook terecht voor tips of een kostuum op maat. Ben je uitgenodigd voor een avondfeest met als thema Black Tie en heb je geen idee wat je daar nu juist voor moet aandoen? Of ben je eerder op zoek naar Cocktailkleding? Bij De Baerdemaeker helpen ze je graag verder in je zoektocht naar het juiste kostuum. Neem zeker ook eens een kijkje op www.debaerdemaeker.eu en ontdek wat ze allemaal voor jou kunnen betekenen.