Beech
Image default
Sport

Professioneel crossfit rack bij Fitribution

Een professioneel en kwalitatief sterke crossfit rack vinden is niet altijd even vanzelfsprekend. Bij Fitribution bent u er zeker van dat het met de professionaliteit en de kwaliteit van de fitnessmaterialen goed zit. Crossfit is een trainingsmethode waarbij gewichtheffen, atletiek, en gymnastiek worden gecombineerd tot één trainingsvorm. Het gaat erom dat er zo snel mogelijk en zo veel mogelijk functionele oefeningen worden gedaan. Spieren kweken is niet het hoofddoel maar wel een mogelijkheid in combinatie met een gezonde leefstijl en extra toewijding. Een crossfit rack wordt vaak bij Crossfit gebruikt omdat het zo ontzettend veel mogelijkheden geeft. In combinatie met andere accessoires is het ideaal fitness materiaal om in huis te hebben.

Crossfit Pull Up bar en Half Rack

Bij Fitribution worden twee soorten crossfit racks aangeboden, de Crossfit Pull Up bar en een Half Rack. Beide hebben zo hun voordelen, maar wat ze overeenkomen is dat beiden stalen constructies perfect in een kleine ruimte passen. Zelfs als sportfanaat kunt u er dus thuis makkelijk een plek voor vinden. Bekende oefeningen met de Crossfit Pull Up bar zijn: knee raises, pull ups, chin ups, toes to bar, en leg raises. U traint intensief verschillende spiergroepen. Denk aan armspieren, beenspieren, en buikspieren. Goede oefeningen met een Half Rack zijn bijvoorbeeld bench press, squats, en rows. Ook hierbij worden meerdere spiergroepen aangesproken en is het een ideale accessoire voor uw workout routine.

De website van Fitribution

Fitribution is een leverancier in professionele fitness accessoires en heeft de nodige kennis om u aan de beste materialen te helpen. Naast een crossfit rack vindt u op de website ook nog andere fitness apparaten en toebehoren. Veel van deze accessoires zijn daarbij ideaal in combinatie met een crossfit rack. Denkt u bijvoorbeeld aan dumbells, halters, schijven, halterstangen, sluiters, rekken, banken, kabelaccessoires, rigs, en spullen voor Aerobics en Functional. Als u wilt dat uw fitness materialen meegroeien met uw succes dan is het misschien een idee om even bij de tweedehands professionals te kijken. Zo kunt u gemakkelijk wat zwaardere dumbells aanschaffen en uw workout langzamerhand verzwaren.

 

https://www.fitribution.com/nl/