Beech
Sport

Relaxt vissen met Fox beetmelders

Als u Fox beetmelders gebruikt, maakt u het zichzelf een stuk gemakkelijker tijdens het vissen. Maar niet alleen dit handige hulpmiddel is verkrijgbaar in de Fox hengelsport lijn. Van dit merk kunt u een complete sportvisuitrusting aankopen. Zowel de beginnende als de gevorderde sportvisser zal aangenaam verrast zijn door de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding van Fox hengelsport artikelen. De Fox beetmelder is dan ook erg populair onder sportvissers. Hiermee kunt u snel horen of uw dobber onder water is gegaan en er dus een vis in het aas heeft gehapt.

Zo werkt de beetmelder tijdens het sportvissen

Een Fox beetmelder bevestigt u eenvoudig aan uw vislijn. U kunt zelfs meerdere beetmelders contact laten maken met de ontvanger. Dus u kunt deze apparatuur ook gemakkelijk gebruiken bij het vissen met meerdere hengels. Zodra de dobber onder water verdwijnt ten teken dat u ‘beet’ heeft, sturen de Fox beetmelders een signaal naar de ontvanger. Deze geeft vervolgens een audiosignaal of lichtsignaal af om u te waarschuwen dat u de lijn moet binnenhalen. Het grote voordeel hiervan is dat u niet voortdurend op de dobber hoeft te letten en tijdens het vissen ook wat anders kunt doen, zoals lezen of even heerlijk uw ogen sluiten om van de zon te genieten. Zo wordt sportvissen nog meer ontspannen dan het voorheen al was.

Bestel alles wat u nodig heeft voor een heerlijke middag sportvissen

Wilt u ook gaan sportvissen en bent u op zoek naar een goede uitrusting? Kijk dan eens bij Eurotackle voor de allerbeste hengelsport artikelen. U vindt hier onder andere het assortiment van Fox hengelsport, maar ook van andere bekende merken. U kunt uw bestelling direct online plaatsen. Deze wordt dan binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. Winkelt u liever niet online? U kunt ook terecht in één van de winkels, waar u uiteraard ook deskundig advies krijgt over uw aankopen.

Gerelateerde artikelen

Kettler hometrainer als basis van fitness voor thuisgebruik

Hoe de NASM opleiding je carrière een enorme boost geeft!

Een veelzijdig dieet dankzij sportvoeding