Beech
Image default
Electronica en Computers

Uw terrein optimaal beveiligd met een cameramast op maat

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, is optimale beveiliging van uw terrein natuurlijk essentieel. Zeker als u een groot terrein heeft, wilt u precies weten wie er uw terrein op komt en wie het terrein weer verlaat. Gelukkig biedt Europmast B.V. hiervoor een oplossing in de vorm van verschillende typen cameramasten. Deze zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende hoogtes, maar ook in een kantelbare en een vaste variant. Zo geeft deze camera een optimaal beeld. De cameramast van deze specialist is verkrijgbaar in hoogtes van 4, 6, 8, 10 en 12 meter. Alle masten worden voorzien van een grondstuk met een voetplaat, zodat de cameramasten stevig bevestigd kunnen worden. Op deze manier zijn de cameramasten bestand tegen het steeds onstuimiger wordende Hollandse weer.

Het grote voordeel van de kantelbare cameramast

U kunt natuurlijk kiezen voor een simpele vaste cameramast, maar wanneer u graag ultiem gemak ervaart, dan is een kantelbare mast een goede keuze. Deze cameramasten zijn namelijk door één persoon te kantelen. De mast is zeer wendbaar, waardoor de camera eenvoudig te bevestigen is en waardoor er ook eenvoudig schoonmaak- of onderhoudswerkzaamheden plaats kunnen vinden. Op deze manier kost dit weinig tijd en u heeft hier geen extra personeel voor nodig. Profiteer ook van de vele voordelen van deze mast.

Beveiliging van de hoogste kwaliteit

De cameramasten van Europmast B.V. zijn niet alleen zeer eenvoudig in gebruik, maar ze zijn ook nog eens van een zeer hoge kwaliteit. De masten staan natuurlijk dag in dag uit in weer en wind, waar ze goed bestand tegen moeten zijn. Daarom kunnen de masten van deze specialist hoge windsnelheden aan en zijn ze bestand tegen extreme regenval en de inslag van hagelstenen. Al met al zijn dit de beste cameramasten om uw terrein en gebouwen te beveiligen tegen inbrekers, overvallers, dieven en andere kwaadwillende bezoekers van uw terrein en gebouwen.

https://europmast.nl/