Beech
Image default
Vakantie

Camping in Frankrijk

Bij glamping (glamorous camping) draait alles om kamperen in luxe. Daarom verblijf je als “glamper” ook altijd in een goede accommodatie. Of je nu kiest voor een safaritent, een lodge of een huisje – gemak is wat telt. Wanneer je aankomt hoef je alleen maar je koffer op bed te gooien en je bent thuis. Inrichten hoeft niet, want alles staat al klaar: een comfortabel bed met echt matras, een tafel met zitgelegenheid, een keukentje waar je simpele maaltijden kunt maken en nog veel meer.

Maar het is niet alleen de safaritent of lodge die glamping maakt tot wat het is. Ook de plek waar de accommodatie staat speelt een grote rol. Dankzij het aangename klimaat, het heerlijke eten en het prachtige landschap is Frankrijk een aantrekkelijke bestemming. Sterker nog, Frankrijk is al jaar en dag dé populairste vakantiebestemming onder Nederlandse kampeerders.

De Fransen zijn op de Nederlandse passie voor kamperen ingesprongen, waardoor je overal in het land campings vindt. De concurrentie tussen campings is hevig, wat voor de gasten gunstig uitpakt. Om de concurrentie voor te blijven, zetten camping-eigenaren alles op alles om de beste kampeerervaring te bieden, met de meeste faciliteiten.

De scouts van glampings.nl bezoeken al die campings en beoordelen deze op een groot aantal criteria. Alleen de hoogst scorende campings, met de allerbeste glamping-accommodaties, verdienen een plekje op de site.

Het boeken van je volgende luxe kampeervakantie doe je daarom het beste via glampings.nl. Bekijk vandaag nog al onze campings in Frankrijk en ga snel genieten.

https://glampings.nl/