Beech
Image default
Vakantie

Glamping in Gelderland

Het kan haast niet anders dan dat je de radio-reclames al gehoord hebt: Gelderland biedt je mooie streken. Maar wat bedoelen ze daar precies mee? Welke streken zijn er, en waarom is het een goed idee om daar je glamping-vakantie door te brengen?

Betuwe

De Betuwe is een bekende regio, die natuurlijk meteen doet denken aan Flipje van Tiel. Tussen de vele boomgaarden is het lekker rustig, wat deze regio een perfecte plek maakt voor een heerlijke fietstocht. En de bekende Rode Kruis Bloesemtocht in april, of het fruitcorso in Tiel trekken, terecht, grote aantallen bezoekers.

Rijk van Nijmegen

Nijmegen is officieel de oudste stad van Nederland. Vooral het Romeinse verleden is erg duidelijk zichtbaar, bijvoorbeeld in het Museum ’t Valkhof. In de historische binnenstad is het heerlijk winkelen, met een groot aantal leuke en unieke winkeltjes. De stad Nijmegen ligt op een stuwwal, wat garant staat voor prachtige boswandelingen en fietstochten door heuvelachtige landschappen.

Achterhoek

Rust en ruimte, dat is wat de Achterhoek te bieden heeft. Maar ook, leuke middeleeuwse stadjes. Wijngaarden en mooie wandelroutes. De Achterhoek is een verrassend gevarieerde streek.

Regio Arnhem

Arnhem is een moderne stad, die haar verleden niet vergeten is. Van de statige villa in het Sonsbeekpark, tot de kunstzinnige creativiteit van de Artez-studenten en afgestudeerden. En dat omringd door bossen vol lanen ende heide van de Posbank. Waar om elke hoek een kasteel of landhuis kan verschijnen.

De Veluwe

Dit is misschien wel de bekendste streek. En als je houdt van de open ruimte en vrije natuur ook de meest aantrekkelijke. Heide, schaapskudde, burlende herten en heerljke wildschotels. De Veluwe heeft het. Maar ook een unieke kunstcollectie in het Kröller-Muller museum en natuurlijk de witte fietsen waarmee je vrij het natuurgebied kunt verkennen.

Het is waar, Gelderland levert mooie streken. En hoe kun je daar beter van genieten dan door glamping: lekker verblijven in een luxe tent, die van alle gemakken is voorzien. Zo ervaar je het echte natuurleven, zonder te hoeven inleveren op gemak. En om het je nóg gemakkelijker te maken, hebben we de beste glampings in Gelderland voor je verzamelt op Glampings.com. Kijk vandaag nog en plan je volgende glamping vakantie in Gelderland.

https://www.glampings.com/