Beech
Image default
Vakantie

Een taal leren op vakantie

Of je het nu een Zomerschool, zomerkamp of taalvakantie wil noemen, twee pijlers moeten altijd van belang blijven: het moet leerrijk en het moet leuk zijn! Voor taalkampen boordevol taal en plezier is Go Native ideaal! Met jaren ervaring in het organiseren van zomerkampen zijn we er zeker van dat geen enkel ander kamp zoveel plezier en leren kan garanderen!

Ouders vragen vaak wat de onderliggende reden is dat hun zoon of dochter meer Engels geleerd heeft in één week tijd bij ons dan na jaren op de schoolbanken. Het antwoord is eenvoudig: onze filosofie. De kinderen krijgen een volledige onderdompeling in de taal tijdens de kampen, ondersteund en gewaarborgd door een gespecialiseerd leerkrachtenteam.

Het enige moment dat ze geen Engels spreken is wanneer ze slapen …en zelfs dan hopen we dat ze in het Engels dromen. Of je nu 12 of 18 jaar bent, een beginner of een gevorderde, onze taalvakanties zijn ontworpen om de beste leerervaring te bieden! Met dagen vol leren, activiteiten, sportuitstapjes en veel meer, willen studenten elk jaar weer mee met Go Native!

De wereld is erg onzeker op dit moment, daarom rekenen we bij het boeken nu slechts €200 borg om een plek te reserveren, aangezien er een beperkt aantal plaatsen zijn per taalvakantie. Dit voorschot kan volledig terugbetaald worden tot en met 15 mei 2021.

Dus waar wacht je nog op? Leer nu een nieuwe taal zonder dat je alleen met je neus in de boeken zit en beleef een week om nooit meer te vergeten!

Facebook
Instagram

https://nl.letsgonative.com/