Beech
Image default
Verbouwen

Centrale verwarming installeren? Denk aan Camee!

Een woning zonder een centrale verwarming, dat is niet meer van deze tijd. Bent u bezig met bouwen of verbouwen en bent u aan een nieuwe centrale verwarming toe? Reken maar op de expertise van Camee. Zij hebben tientallen jaren ervaring in het installeren van centrale verwarming en zorgen dat uw verwarming perfect functioneert. Bij Camee plaatsen ze trouwens niet enkel nieuwe verwarming, u kunt er ook terecht voor het onderhoud van uw cv ketel of de reiniging ervan.

Een professionele service en topmateriaal

Voor de cv ketel doen ze beroep op de verwarmingsketels van Junkers, terwijl de radiatoren van Henrad, Jaga of Vasco zijn. Stuk voor stuk topmerken die zich al bewezen hebben. Zo geniet u van professioneel geplaatste centrale verwarming van topniveau. Hier hebt u jaren plezier van. Een gasboiler, zonneboiler of elektrische boiler? U zegt het maar! Bij Camee luisteren ze naar uw wensen, geven ze advies en plaatsen ze centrale verwarming op maat van uw verwachtingen.

 

Centrale verwarming op maat

Een professioneel team bekijkt en bespreekt uw specifieke situatie en komt met een voorstel voor centrale verwarming op maat. Voordat ze aan de slag gaan met het installeren van uw centrale verwarming, krijgt u een volledige, heldere en vrijblijvende prijsofferte.

Onderhoud van uw cv-ketel en centrale verwarming

Wist u dat het in Vlaanderen wettelijk verplicht is om tweejaarlijks uw cv-ketel te laten nakijken en onderhouden? Bij Camee leveren ze deze dienstverlening, ook als de centrale verwarming niet geplaatst is door hen. De door hen geplaatste cv-ketels worden ook door Camee onderhouden, tegen een zeer concurrentiële prijs. Zo kunt u steeds op beide oren slapen en verkeert uw centrale verwarming in topconditie.

Meer dan centrale verwarming alleen

Vloerverwarming, diverse warmtepompen, condensatieketels en thermische zonnepanelen, het zijn maar enkele van de mogelijkheden, waarvoor u beroep kunt doen op Camee. Deze vakmannen zorgen voor een correcte installatie van uw centrale verwarming. Snel en tegen een zeer concurrentiële prijs.

Meer weten over de kostprijs of de mogelijkheden? Contacteer Camee en verneem alles over het installeren van uw centrale verwarming. Of regel gelijk het onderhoud van uw cv-ketel en/of centrale verwarming. Camee is al jaren dé referentie op het vlak van de installatie en het onderhoud van centrale verwarming. Een snelle service tegen een correcte prijs!

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/centrale-verwarming/installatie-plaatsing-cv/