Beech
Image default
Verbouwen

Vochtvlekken snel oplossen met een bouwdroger

Iedereen krijgt er ooit wel eens mee te maken. Na een stevige regenperiode merkt u vochtplekken op in een bepaalde ruimte van uw woning. Dat kan in de kelder zijn, maar misschien ook wel in een bovenverdieping, net onder het dak. Sommige mensen laten deze vochtproblemen gewoon voor wat het is en hopen dat het opdroogt en daardoor het probleem is opgelost. Helaas zorgt dit vaak voor bijzonder onhygiënische situaties. Een bouwdroger inschakelen is de verstandige beslissing en die maakt u het best bij BSTEEN.

Zet waterongemakken snel en doeltreffend buitenspel

Bij BSTEEN voorzien ze heel eenvoudig een bouwdroger voor u als u hen contacteert. Die hebben ze namelijk op voorraad in allerlei  maten en types. Bent u niet zeker over hoe u het toestel dient te gebruiken? Geen probleem, de ervaren medewerkers komen graag even langs om een risicoanalyse te maken van uw situatie. Ze willen daarbij, net zoals u, dat het vochtprobleem volledig verdwijnt en dat u weer gerust kan wonen. Deze specialisten hebben daarin tevens veel ervaring en zijn al in contact gekomen met verscheidene mogelijke situaties. Op basis van deze analyse, stellen ze een actieplan op, waar vaak een bouwdroger bij betrokken is.

Al het nodige materiaal staat klaar voor u

In sommige omstandigheden is enkel een bouwdroger niet genoeg en raden de medewerkers aan om ook een verwarmingsunit of ventilator in te schakelen. De combinatie van een bouwdroger met een van deze toestellen vermindert de droogtijd vaak aanzienlijk. Factoren die mogelijk een invloed hebben op de droogtijd in uw ruimte zijn de luchtcirculatie en de temperatuur. De bouwdroger moet ook strategisch geplaatst worden in de ruimte om het droogproces optimaal te laten verlopen en om geen schade aan te brengen op de muren. Met de specialisten van BSTEEN hoeft u zich daar zeker geen zorgen over te maken. Heeft u reeds last van vochtproblemen? Neem dan vandaag nog contact met ze op!

https://bsteen.be/