Beech
Image default
Zakelijk

De beste plek in België voor kartonnen opbergdozen

Ik ben op zoek gegaan naar kartonnen opbergdozen in de omgeving van België. Mijn nieuwe bedrijf en vestiging zou in België zijn en helaas kan ik met mijn partner die al mijn dozen regelt, niet naar het buitenland versturen. Daarom moest ik daar op zoek naar een nieuwe partner die mij hierin kon helpen. Omdat ik redelijk nieuw was in de belgische markt, had ik geen idee hoe of waar ik moest beginnen met kijken. Gelukkig bestaat het internet nog. 

Kartonnen opbergdozen kopen via een website

Ik had geen idee dat het ook in belgië mogelijk was om kartonnen opbergdozen te kopen via een online webshop. Maar toen ik op Google begon te kijken, zag ik meteen vele resultaten waar ik kon gaan kijken. Als eerste resultaat kwam ik bij Dozenhal terecht. De website zag er goed uit en ze hadden elk formaat doos die ik nodig had voor mijn bedrijf. Dus besloot ik te kijken naar de tarieven die ze hadden op de website. Deze waren ook nog eens betaalb\r dus besloot ik om een offerte bij hen aan te vragen. Maar toen besefte ik pas wat voor geweldige website dit is. 

Meer dan alleen dozen

Ze hadden nog veel meer producten dan alleen maar dozen. Zoals verpakkingsmaterialen en andere handige diensten waarvan ik gebruik kon maken. Bijvoorbeeld het laten bedrukken van mijn dozen met een logo. Dit leek mij erg gaaf en heb dus een nieuwe offerte aangemaakt voor bedrukte dozen. Binnen no-time had ik contact met het bedrijf en had ik zo mijn eerste paar dozen binnen. Ze waren van stevige en goede kwaliteit en ik wist zeker dat ik een goed bedrijf had gevonden. Nu bestel ik alles bij Dozenhal omdat ze ook in Nederland werken. Zo hoef ik maar één partij te contacten voor dozen. 

Contact

Wilt u meer informatie over kartonnen dozen en alle formaten die Dozenhal aanbiedt in België? Bekijk dan eens de website van Dozenhal via www.dozenhal.be voor meer informatie over het assortiment dat zij aanbieden en diensten waar u gebruik van kunt maken.