Beech
Zakelijk

Website bouwen bij VrijdagOnline

Zoek je een bedrijf voor website laten bouwen? Kijk dan niet verder dan VrijdagOnline. Sinds 2010 maakt VrijdagOnline de beste websites, waarmee het inmiddels al 1500 bedrijven heeft geholpen, wat geresulteerd is in vele tevreden klanten. Je kan ervoor kiezen om op de website een webshop te plaatsen, dit soort websites bouwt VrijdagOnline ook voor ondernemers.

Design webshop

VrijdagOnline levert een complete webshop aan je, dus je hebt direct alles binnen wat je nodig hebt voor het verkopen van producten. De designers creëren een ontwerp wat perfect past bij jou en jouw bedrijf en het systeem zorgt voor een werkende shop.

Compleet pakket

Het complete pakket bestaat uit vele aspecten, zoals productbeheer. Hier kan je gemakkelijk producten toevoegen aan de shop en de verkochte producten aanpassen. Ook wordt hier de voorraad bijgehouden voor een of meerdere categorieën. Dit wordt tevens gedaan in het voorraadbeheer, waardoor de webshop automatisch laat zien als een product is uitverkocht. VrijdagOnline levert ook de optie categoriebeheer, hierin kun je producten verdelen in categorieën zodat het overzichtelijk wordt getoond in de shop. Het pakket heeft ook een onderdeel om de variaties van producten te tonen in de webshop. Wellicht heeft een product een andere kleur, smaak of textuur, dit kun je toevoegen. VrijdagOnline biedt tevens de optie om kortingsbonnen te maken. Je kunt deze promotionele acties zelf bedenken en uitdelen, waardoor je meer klanten en omzet kunt genereren. Natuurlijk heeft het pakket ook het onderdeel bestellen en betalen. Hierdoor kun je simpel alle bestellingen beheren en controleren, ook kun je de bestellingen van klanten aanpassen. Daarnaast zie je hier ook de betalingen. De webshop wordt compleet aangeleverd aan je, maar heeft nog een groot voordeel. Het is namelijk erg flexibel. Het kan gebruikt worden door elk bedrijf, of je nou tweedehands kleding verkoopt, beddengoed of iets geheel anders. Het is voor elk bedrijf geschikt en zelfs een digibeet kan het aanpassen en gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Vele redenen om een rechtsbijstandverzekering online af te sluiten

Waarom is het zo belangrijk om Payrolling en online boekhouden zo makkelijk mogelijk te maken?

De beste plek in Belgiƫ voor kartonnen opbergdozen