Beech
Image default
Eten en drinken

Allerlei bijenproducten in de imkershop in Outer

Zoekt u naar verse, onbewerkte honingproducten in de buurt van Ninove? Spring dan zeker eens binnen in de shop van Het Imkerhuis van Ongeval om u te laten verwennen met de meest diverse honinglekkernijen. U kunt onder andere kiezen uit een verscheidenheid aan honingsoorten, -dranken, -koeken en -thee. Kies zelf voor de luxe producten van het imkerbedrijf in Outer of doe iemand anders een plezier met een van de online cadeaubonnen. Vandaag baat de imker nabij Ninove zo’n 120-tal bijenkasten uit met veel passie voor zijn beroep. Daarom wil de imkershop met de verkoop van imkermateriaal andere beginnende bijentelers aanzetten om ook in het vak te stappen.

Verzamel nu uw favoriete honingproducten in de imkershop

De verscheidenheid van de producten die ze verkopen in de imkershop in Outer reikt van dranken en voeding tot decoratie, verpakkingen en diverse verzorgingsproducten met honing. Ze werken ook nauw samen met een aantal lokale fruittelers om bijvoorbeeld heerlijke honingkoeken of confituur te maken. Bovendien produceren ze ook koninginnenbrij die bestaat uit allerlei stoffen die uw lichaam ten goede komen. Het heeft zowel een mentaal als fysiek positieve werking. De essentiële voedingsstoffen die erin verwerkt zitten, maken u bestand tegen hart- en vaatziekten en helpen tegelijk ook uw bloeddruk te verlagen. Enkele capsules kunnen uw gezondheid een al meteen enorme boost geven. Houdt u van natuurlijke geneesmiddelen? Dan is propolis ook iets voor u! Het product wordt ook in de winkel verkocht en heeft een geneeskrachtige en antibacteriële werking. Het Imkerhuis van Ongeval probeert elke functie en vorm van de rauwe honing te benutten en verwerken in het aanbod.

Kom langs in de winkel in Outer

Bent u op zoek naar een specifiek honingproduct of wilt u genieten van de verschillende lekkernijen uit de imkershop? Kom dan zeker langs in Outer of bestel uw producten online. Wanneer u van de vloeibare producten niet de gewenste hoeveelheid terugvindt op de website, kunt u dat altijd melden. U krijgt dan een aangepaste offerte van de maat die u vraagt. Kies voor kwalitatieve, verse honing van de imkerwinkel in de buurt van Ninove!