Beech
Image default
Eten en drinken

De vele gerechten van deze brasserie in Geel

Voor een lekkere lunch of diner ben je op de juiste plaats bij deze brasserie in Geel. Bij Bistro Louisa staan ze elke dag voor jou klaar met seizoensgebonden gerechten. Deze worden bereid van ingrediënten geteeld door plaatselijke boeren. Op die manier geniet je niet alleen van overheerlijk eten, maar beperk je ook de ecologische voetafdruk. Wanneer je langsgaat in deze gezellige brasserie in Geel zit je daarnaast altijd op jouw gemak. Het team zorgt namelijk steeds voor een aangename en ongedwongen sfeer. Het is daarom perfect voor het hele gezin.

Een menu vol klassiekers

Je kunt elke dag tussen 12 en 15 uur uit eten in Geel en genieten van de seizoensgebonden gerechten die ze bij Bistro Louisa bereiden. De brasserie in Geel is open tot 18 uur doorheen de week en tot 20 uur in het weekend, maar de keuken sluit iets vroeger. Wanneer je in de bistro langsgaat kun je kiezen tussen echte klassiekers, zoals vol-au-vent of stoofvlees. Voor de liefhebbers zijn er ook witloofrolletjes of Fish & Chips. Uiteraard is er ook een heel assortiment aan soepen, voorgerechten en desserts om van te smullen. Naast de vaste gerechten hebben ze ook dagschotels die elke week veranderen. Hierin vind je nog meer specialiteiten van de koks, zoals erwtensoep, knolselderpuree, varkenshaasje of preistampot. Elke week geniet je dus van iets nieuws. Het is daarom zeker de moeite om meermaals langs te gaan bij deze brasserie in Geel. Je steunt bovendien de plaatselijke producenten, zoals de boeren in de buurt.

Reserveer jouw plaats

Zie je dit eten al helemaal zitten en wil je hier graag alleen of met het hele gezin naartoe? Reserveer dan snel een plaats in het gezellige restaurant. Dit kan je door te bellen tijdens de openingsuren. Het team van Bistro Louisa staat je graag te hulp als je toch nog vragen hebt over het menu. Wie weet geniet je binnenkort van de lekkerste gerechten.

https://www.bistrolouisa.be/