Beech
Image default
Eten en drinken

Doe een beroep op deze veganistische cateraar uit Gent

Wil je graag smullen van overheerlijke veganistische gerechten, gemaakt door een professionele cateraar uit Gent? Dan zit je op de juiste plaats bij What The Food. De oprichtster van deze veganistische cateringzaak bij uitstek werd geïnspireerd door haar reis naar Berlijn, dé vegan hoofdstad van de wereld en stampte haar zaak helemaal zelf uit de grond. Ze heeft niet alleen een privécatering met veganistische gerechten, ze stelt ook een gezellige pop-up te huur in hartje Gent, waar jij al jouw feesten kunt laten doorgaan, of zelf een restaurant tijdelijk kunt uitbaten. Ten slotte brengt ze nog bevroren veganistische maaltijden, als cateraar, in heel Gent aan de deur. Zo smul je elke dag van heerlijke maaltijden. Je kunt deze ook zelf kopen in de Delhaize aan de Kouter in Gent, of in Viggo’s koffiebar in Antwerpen!

Serveer heerlijke veganistische gerechten

Of je nu een trouwfeest moet organiseren, of een spetterend verjaardagsfeest wilt geven en nog dé perfecte veganistische cateraar uit Gent zoekt, kun je deze zoektocht snel staken: je hebt haar gevonden! Met een goede portie originaliteit, enthousiasme en creativiteit steekt deze veganistische cateraar uit Gent een heel menu in elkaar voor jou. Indien je gebruik wilt maken van de keuken die ze te huur aanbiedt, voor je feest, kun je haar inschakelen als privécateraar of je kunt zelf de hapjes voorzien. Het is maar wat jij wenst!

Boek nu de pop-up

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van deze veganistische cateraar in het bruisende centrum van Gent? Neem dan snel contact met de cateraar op en boek jouw locatie! Je contacteert haar snel en eenvoudig aan de hand van de contactgegevens die je terugvindt op de website van deze veganistische cateraar. Indien je haar bevoren maaltijden wilt proberen, kan je die gemakkelijk online bestellen via haar website.