Beech
Image default
Eten en drinken

Geniet op locatie van heerlijke frieten dankzij de frietmobiel

Houdt u ook zo van artisanaal gebakken frieten en wilt u uw gasten trakteren op deze heerlijke lekkernij? Huur dan een frietmobiel in voor uw feest of evenement. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de catering en genieten uw gasten van heerlijke frieten. Welke frietmobiel u het best in kunt huren? Die van Friet & Co! Dit bedrijf bakt de lekkerste frieten en heeft een luxe frietkraam waarmee ze bij u op locatie komen. Met hun hulp wordt uw feest of evenement zeker een smakelijke gelegenheid.

Keuze uit verschillende formules met de lekkerste frietjes en snacks

De Frietmobiel van Friet & Co komt twee uur lang bij u op locatie om uw gasten van heerlijk artisanaal gebakken frieten te voorzien. Wanneer alle magen goed gevuld zijn, vertrekken ze weer. U betaalt voor deze dienst een vaste prijs en heeft de keuze uit verschillende formules. Deze formules zijn:

  • Deluxe
  • Genieters
  • Fijnproevers

Bij elke formule horen heerlijke frietjes en verschillende frituursnacks. Welke formule het best is voor uw feest, hangt van uw wensen af. Bespreek deze dan ook met de vriendelijke medewerkers van Friet & Co en ontdek de mogelijkheden voor uw feest of evenement. U heeft zelfs de mogelijkheid om zelf het menu samen te stellen!

Moderne catering voor een vast bedrag

Wilt u ook van heerlijke frieten genieten op uw feest of evenement en de frietmobiel van Friet & Co inhuren? Neem dan gerust contact met hen op. Dan voorzien ze u van een overzichtelijke prijsopgave. Dit is een vast bedrag, waarvoor uw gasten gedurende twee uur onbeperkt kunnen genieten van heerlijke frietjes en snacks. U komt dus niet achteraf voor extra kosten te staan en weet van te voren hoeveel u aan deze moderne vorm van catering kwijt bent. Een frietmobiel zorgt namelijk niet alleen voor heerlijk eten, maar is ook nog eens erg hip in deze tijd waarin foodtrucks erg populair zijn.

https://friet-co.be/