Beech
Image default
Financieel

Extra geld lenen als 19 jarige.

Veel 19 jarige willen extra geld lenen voor het aanschaffen van een laptop. Niet alleen jongeren, maar ook andere doelgroepen willen veelal een laptop aanschaffen. Onmiddelijk geld lenen als 19 jarige kan op twee manieren:

  • Goederenkrediet
  • Normaal krediet

Goederenkrediet

Goederenkrediet staat ook wel bekend als postorderkrediet. Extra geld lenen kan in de vorm van een postorderkrediet. Geheel simpel kunt u een laptop bij een postorderbedrijf bestellen en deze dan in maandelijkse termijnen afbetalen. U kunt ook goederenkrediet hebben bij de grote winkels in Nederland. Op afbetaling, of betaal later, kunt u verschillende producten, zoals een laptop aanschaffen. Kortom: postorderkrediet kan een vorm van extra geld lenen zijn.

Normaal krediet

Naast een goederenkrediet kunt u natuurlijk ook extra geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. U kunt dan extra geld lenen en veelal staat de bestedingsdoel vrij. Naast een persoonlijke lening of doorlopend krediet, kunnen studenten bijvoorbeeld ook een studentenlening hebben. Ook bestaat de mogelijkheid van extra geld lenen in de vorm van een minilening. Met een minilening kunt u een paar honderd euro lenen, wat natuurlijk weer genoeg is voor het aanschaffen van een laptop.

Goedkoop lenen voor een 19 jarige.

Wanneer u als 19 jarige een lening wilt afsluiten, is de beste manier dat u natuurlijk op zoek gaat naar een goedkope lening. Op het internet kunt u verschillende leningen vergelijken en offertes opvragen. Zodoende weet u waar u het goedkoopst als 19 jarige geld kan lenen.

Een extra tip is om te kijken naar eventuele belastingvoordelen. Het aanschaffen van een laptop kan wellicht aftrekbaar zijn, omdat deze noodzakelijk is voor werk of studie. Een laatste tip is dan ook dat u wellicht via uw werkgever een laptop kunt aanschaffen. Wanneer het noodzakelijk is voor uw werk, of u kunt aantonen hiermee uw productiviteit zal stijgen (, bijvoorbeeld door te werken in de trein), zal een werkgever wellicht overwegen om een laptop voor u aan te schaffen.

http://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu/01/online-geld-lenen-als-19-jarige/