Beech
Image default
Auto

Theorie halen?

Ben je bezig met auto rijlessen en moet je je theorie nog halen? Wellicht zie je er een beetje tegenop, omdat je al een keertje bent gezakt of omdat je simpelweg geen studiebol bent. Schuif je zorgen maar opzij; want bij 123 Theorie haal ook jij gewoon je theorie examen. En dat alles binnen 1 dag!

Slimme opzet, handige weetjes
Onze cursus is werkelijk voor iedereen geschikt. Zelfs als je niet zo goed bent in de Nederlandse taal of als je concentratie problemen hebt; via de theoriecursus van 123 Theorie slaag je zeker weten. Onze methode is zo efficiënt dat meer dan 95 % van de cursisten in een keer slaagt.

Leren, lunchen en examen! Makkie!
Je wordt vroeg in de ochtend verwacht voor de lessen. Onze bevlogen docent zorgt voor handige tips & trics die je goed kunt onthouden. Je zult de lesstof binnen no-time beheersen, er komt geen boek aan te pas. Vervolgens krijg je van ons een lunchpakketje en gaan we samen op weg naar het CBR. Met de lesstof nog fris in je geheugen ben je helemaal klaar voor het echte examen. Onze lessen auto theorie met 100% slagingskans zorgen ervoor dat ook jij het haalt!

Nu nog je rijbewijs
En heb je dat papiertje binnen? Dan wil je vast wel weten hoe lang je autotheorie geldig is. Als je binnen 1 ½ jaar je rijexamen haalt, is er niets aan de hand. Wacht je langer, dan zal je nog een keer je theorie examen moeten afleggen. Wees gerust, mocht het zover komen, dat bieden wij ook weer een cursus bij jou in de buurt. Onze site 123-theorie.nl geeft je meer info!