Beech
Image default
Auto

Werkelijk alle onderdelen voor uw Volkswagen

Bent u in het bezit van een klassieke Volkswagen? Een bus, Kever etc? Dan vindt u het misschien leuk om hier zelf aan te sleutelen. Sommige VW liefhebbers, hebben er hun hobby van gemaakt om hun geliefde voertuig in optimale staat te houden. Dit vergt wat onderhoud en af en toe is het nodig om een onderdeel te vervangen. Het is prettig om te weten waar u terecht kunt voor Volkswagen onderdelen van hoge kwaliteit. Paruzzi is hiervoor de uitgelezen partner. Wij zijn al bijna 30 jaar lang gespecialiseerd in klassieke Volkswagens en hebben enkel nieuwe en originele onderdelen Volkswagen in ons assortiment.

Paruzzi webwinkel, voor alle VW onderdelen

Paruzzi heeft in de loop der jaren een complete eigen onderdelenlijn ontwikkeld en daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderdelen van ruim 250 verschillende merken. Alle onderdelen kunt u terugvinden in onze webwinkel. U kunt hier zoeken op model Volkswagen of op onderdelen categorie, maar u kunt ook snel onderdelen bestellen door direct het bestelnummer in te voeren. Dit is handig als u al precies weet welk onderdeel VW u nodig heeft. 

Echte showroom, welkom

Naast een webwinkel beschikken wij ook over een mooie showroom die u kunt bezoeken om inspiratie op te doen en direct de benodigde onderdelen te kopen. De Paruzzi showroom bevindt zich in Yerseke en u bent altijd welkom, zodat we u een rondleiding kunnen geven, u kunnen voorzien van de nodige informatie en u kunnen helpen met het vinden van de onderdelen die u nodig heeft. Ook staat we graag voor u klaar met technisch advies voor het installeren van bepaalde onderdelen.

Paruzzi catalogus

Op de Paruzzi website kunt u veel informatie vinden over ons bedrijf en over de onderdelen die wij verkopen. Als u graag meer wilt weten over Volkswagens, dan is het een must om ook eens de Paruzzi catalogus te bekijken. Mail of bel ons (NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131) voor aanvullende informatie.

https://www.paruzzi.com/