Beech
Image default
Dienstverlening

wie heeft de sleutels van Uw Paleis? – Controleer uw sleutels

De controle over Uw sleutels of beter gezegd het gebrek aan essentiële controle is een van de grootste risico’s die ondernemingen lopen.

Wat is dit risico? Stel u eens voor dat U een vertrouwde medewerker hebt ontslagen, zonder dat U wist dat die persoon een reservesleutel van Uw bedrijf had en dat deze persoon uren na sluitingstijd terugkomt om Uw bedrijfsgeheimen, rekeningoverzichten, apparatuur of iets anders van waarde te stelen. Zou dit scenario Uw bedrijf niet hard raken?

Zelfs als de persoon alle sleutels, die hij eerder heeft gekregen terug geeft, kunt U dan met zekerheid zeggen dat hij geen duplicaat meer heeft? Erger nog, een oude vertrouwde werknemer kan van U stelen.

Wat U het eerste moet doen is een vertrouwd beveilingssysteem en een anti-inbraak slot aanschaffen.

Het niet hebben van een octrooi gecontroleerd sleutelsysteem leidt tot onbevoegde sleutel duplicatie, waardoor werknemers eerder van U kunnen stelen.

Zelfs als er op de sleutels staat dat ze “niet kunnen worden gedupliceerd” kun Y dit niet met zekerheid zeggen. Als alle sleutels werden gekopieerd door alleen vertrouwde, ethische bedrijven kon U hier enigzins zeker van zijn, maar bijna elk warenhuis, schoenmaker en zelfs drogisterijen dupliceren tegenwoordig sleutels.

Kunt U nou echt verwachten dat deze mensen, die werken voor het minimumloon, zich zorgen maken om jouw veiligheid?

De meeste goede anti-inbraaksloten en beveiligingssystemen maken gebruik van gepatenteerde sleutels en/of cilinders, omdat de duplicatie van de sleutels alleen kan worden uitgevoerd door erkende professionele slotenmakers die samenwerken met de fabrikant.

De sleutel en de cilinders van het slot kunnen alleen worden aangepast of worden gedupliceerd door erkende professionele slotenmakers, die zijn aangewezen door de fabrikant.

Alle beveiligde systemen vereisen specifieke toestemming om sleutels opnieuw te maken of te dupliceren. Dit betekent dat er tijdens deze procedures een verslag wordt gemaakt van de sleutels die zijn bijgemaakt zodat de eigenaar altijd weet wie er sleutels heeft en hoeveel. Als een werknemer ontslag neemt of krijgt en U de sleutels teruggeeft, kunt U er bijna zeker van zijn dat er geen kopieën van jouw sleutels meer rond zwerven.

Een professional op het gebied van sloten en beveiliging kan U helpen het systeem dat het meest geschikt is voor jouw behoeften te selecteren.

Om U te helpen om weloverwogen beslissingen te nemen over het beveiligen van Uw persoonlijke eigendommen, Uw huis en Uw bedrijf kunt U bij ons langs komen

Een hoogaangeschreven slotenmaker in Rotterdam die je vakkundig en met hoogwaardige service met veel plezier helpt om uw huis of onderneming op een uitstekende en professionele te beveiligen.

https://www.slotenmaker.nu/