Beech
Image default
Vakantie

In vastgoed investeren met een stevig rendement

Wilt u in vastgoed investeren, dan kiest u voor een stevig rendement met een lange looptijd. Het betreft in dit geval een investering in een vakantiewoning, om zodoende deze later te verhuren. In het verleden bracht dit enige risico’s met zich mee, maar gezien de tendensen uit de laatste jaren stijgt de vraag naar binnenlandse vakanties, groeien de vakantieparken en heeft u dus de kans om in deze vorm extra rendement te behalen over uw vermogen. Hoe u dit rendement in de praktijk wilt laten betalen, dat bepaalt u zelf. Zo kunt u ervoor kiezen een vast rendement aan te vragen met garantie, of u haalt het rendement uit de opbrengsten van de verhuur van vakantiehuizen.

Een aantrekkelijke manier van vastgoed investeren

Vakantieparken zijn erg in trek dankzij de ligging en derhalve de stijgende vraag naar vakanties in eigen land. Wanneer u zelf gaat investeren in een woning op een vakantiepark, dan scheelt u dit veel zorgen. Bij Center Parcs Vastgoed worden zaken als onderhoud en management voor u uit handen genomen. Dankzij de goede naam van Center Parcs in combinatie met de ideale ligging van veel van de parken, is er een garantie op uw rendement die u zelf kunt vormgeven in een aantal jaren. Veel investeerders kiezen voor een looptijd van circa 15 jaar met een rendement dat ligt tussen de 3% en 5% op jaarbasis.

Een blik in het aanbod

U heeft zelf een bepalende rol in het vastgoed waarin u gaat investeren. Sterker nog, u kunt de vakantiehuizen zelf bekijken, de staat van het vastgoed controleren, de regio bezoeken en meer van deze belangrijke factoren langs gaan. Zo zorgt u er zelf voor dat u een realistische en goede investering doet in vastgoed die jarenlang haar hoge waarde blijft houden. Wilt u direct beginnen? Bekijk nu alvast het aanbod en start direct met vastgoed investeren.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/