Beech
Image default
Zakelijk

Vele redenen om een rechtsbijstandverzekering online af te sluiten

Er zijn vele redenen om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Zo kun je bijvoorbeeld verzeild raken in een burenruzie, een geschil hebben met een bedrijf over een product of een juridisch conflict krijgen over een koopcontract of huurovereenkomst van je woning. Bij Ditzo regel je snel online een uitstekende rechtsbijstandverzekering op maat, met heldere voorwaarden. Hiermee ben je verzekerd van juridische hulp bij conflicten en loop je niet het risico om met hoge advocaat- en proceskosten te worden geconfronteerd.

 

Vooraf indekken tegen hoge kosten juridische bijstand

Waarom kiezen voor een rechtsbijstandverzekering? Hiervoor zijn verschillende reden. Zo is het onder andere afhankelijk van jouw persoonlijke woon- en werksituatie. Over het algemeen geldt: je kunt je beter vooraf indekken tegen het risico van hoge juridische kosten van bijstand, mocht er met een persoon of bedrijf een geschil ontstaan die tot een rechtszaak leidt. Je krijgt juridische hulp van DAS Rechtsbijstand en je maakt zelf de keuze of je alleen jezelf of ook andere gezinsleden wilt verzekeren. Je kiest zelf je dekkingen.

 

Een voordelige polis met heldere voorwaarden

Waarom een rechtsbijstandverzekering bij Ditzo? Simpel. Omdat je zelf alles snel online regelt, je profiteert van een scherpe rechtsbijstandverzekering premie en je krijgt een goede polis met duidelijke voorwaarden. Bij Ditzo heb je ook geen eigen risico. Behalve als je zelf een advocaat kiest in een procedure waar dat niet per se nodig is. Ben je nu nog elders verzekerd? Wij helpen je graag bij het overstappen.

Bij Ditzo sluit je niet alleen een voordelige en goede rechtsbijstandverzekering af, je regelt ook eenvoudig online een zorgverzekering, autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, inboedel- en woonhuisverzekering en reisverzekering. Meer weten? Neem dan via WhatsApp of een van de sociale mediakanalen contact met ons op. Je kunt ook direct online een rechtsbijstandverzekering of andere verzekering afsluiten.

https://www.ditzo.nl