Beech
Vakantie

Ervaringen Roompot

Ervaringen Roompot

Roompot Vakanties heeft een groot aantal vakantieparken in verschillende landen. Er zijn meer dan 200 vakantieparken in Europa. Zo zijn er parken in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Op de parken zijn soms wat minder faciliteiten dan op vakantieparken van andere grote aanbieders. Zo geven meerdere bezoekers aan dat de zwembaden wat klein zijn en weinig spectaculaire extra’s bieden. Dit wil niet zeggen dat bezoekers niet tevreden zijn over hun verblijf. Zij geven aan een ontspannen vakantie te hebben gehad op een goede locatie.

 

Ervaringen Roompot bungalows

Gasten van de Roompot vakantiehuisjes zijn positief over de verzorgde bungalows. De kamers zijn groot, schoon en zijn van alle gemakken voorzien. Sommige bezoekers geven echter wel aan dat het interieur wat gedateerd is. Er zijn verschillende soorten bungalows, die onder andere zijn gericht op groepen van verschillende groottes.

 

Bereikbaarheid vakantieparken

Opvallend is dat gasten erg te spreken zijn over de bereikbaarheid van Roompot vakantieparken. De parken zijn doorgaans zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Op de parken is voldoende parkeergelegenheid. Het is niet ver lopen van de parkeerplaats naar de huisjes. Soms is er zelfs een eigen parkeerplaats naast de huisjes. Ideaal voor wie veel spullen bij zich heeft, zoals grote groepen en mensen met kleine kinderen. Vanaf het park ben je binnen korte tijd bij winkels en bezienswaardigheden.

 

Activiteiten op het park

Op het park zijn meer dan genoeg dingen te doen. De faciliteiten verschillen per park, maar je kunt denken aan een zwembad, speeltuinen met leuke speeltoestellen, tennisbanen, squash en midgetgolf. Bezoekers roemen echter vooral de goede ligging van de parken ten opzichte van uitstapjes in de omgeving. Per land en park verschilt natuurlijk wat er te doen is. Vraag bij de receptie van het park om meer informatie over bezienswaardigheden in de buurt.

Gerelateerde artikelen

5 tips voor een fijn verblijf op de kindercamping

Waarom een Bed & Breakfast geweldig is

5 choses que vous devez faire lorsque vous voyagez sur Ibiza